Meeting Point Party

Meeting Point Party

Meetingpoint party

Nezbytnou částí doprovodného programu je tradiční Meeting point party! Tato velkolepá festivalová oslava se uskuteční 7. dubna 2011 v Klubu Fléda. V současnosti pro Vás sestavujeme program a budeme se těšit na Vaši návštěvu!

Second-Hand Husband

Šumperská kapela, která se do dnešní pětičlenné "podoby" zformovala roku 2010 a zaměřuje se na hudbu ve stylu funky-rocku s inklinací k folku a etnu. Kapela se v tomto složení zúčastnila zatím několika soutěží, kdy za zmínku stojí United Islands of Talents (3. místo), Habrovka (1. místo), Šternberk hledá talent (1. místo), Battle of the bands (top 16 v ČR – Hard rock cafe Praha) a Rockaréna Líheň 2011 (top 18 v ČR a SK). V prosinci roku 2010 vydali své debutové CD – We don´t need a microphone, které čítá 13 songů výhradně autorské tvorby (ukázky na bandzone.cz/secondhandhusband).

www.bandzone.cz/secondhandhusband

www.shhb.cz

U2 desire

U2 desire revival band vznikl jako pocta irským U2 a jejich muzice. U2 desire zahájil svou činnost roku 2000 a tvoří ho ostřílení muzikanti, kteří řadu let působili v různých zavedených kapelách. Skupina pravidelně koncertuje jak u nás, tak v Polsku, Německu, Belgii, Holandsku, Rakousku a na Slovensku. Hrává také na domácích a zahraničních festivalech a jako předkapela známých skupin jako např. Scooter, Kryštof, No Name atd. U2 Desire Revival klade důraz jak na hudební, tak na vizuální stránku pódiovou show, která k slavným irským U2 neodmyslitelně patří.

Motto: „My víme, že originál U2 nikdo nenahradí a ani se o to nesnažíme.
Hrajeme všem fanouškům U2, kteří nezažili jejich koncerty anebo si chtějí alespoň
vzdáleně připomenout a opět zažít (v rámci našich možností) koncertní atmosféru
a vychutnat skvělou muziku této dublinské čtyřky.
Věříme, že právě to je smyslem existence a cílem všech hrajících revivalů na světě.“

www.u2revival.cz

Youtube video

Dj Shafff

V roce 2001 se poprvé postavil za djský pult v rockovém doupěti MV.MUSIC Clubu (dnešní klub MELODKA). Později se přesunul do klubu FAVÁL, v němž začal vyhrávat na největších vysokoškolských akcích v Brně. Díky pozitivním ohlasům a řadě doporučení se dostal do dalších klubů jako je: FLÉDA,SEMILASSO, METRO, kde hrává dodnes. Na facebooku o sobě píše: Dynamický pouštěč. Skandální tanečník. Jukeboxer hrající od všeho trochet a od trošky všechno.

www.djshafff.cz

Gentle Irony Trio

Gentle Irony Trio je svěží brněnská skupina hrající vlastní písně, žánrově těžko definovatelná, neb každá píseň uchopená naoko v některém žánru, stává se okamžitě jeho parafrází, přičemž výplň tvoří obzor zcela nový, navíc dvěma skvostnými vokalistkami o krásu přiostřený. Trio čítá logicky pět členů, a to v sestavě kytara-zpěv Tomáš David, el. Basa Adam Černoch, bicí Jakub Vašica a již zmíněná nejen vokální krása Veronika Lazorčáková a Libuše Hašková.


© 2010 SETKÁNÍ/ENCOUNTER