Workshopy

Workshopy

Rytmický workshop s Carli Jefferson

anelisMezi její základní dovednosti patří step, balet, moderní tanec, jazzový tanec, tango, hip hop, flamenco, aj. Styl, kterému se však v současné době věnuje nejvíce, se jmenuje STEP FLOW. Jedná se o step s důrazem na rytmus těla.

Díky této technice mohou účastníci festivalu získat další zkušenosti a dovednosti při zacházení se svým tělem - naučí se poslouchat nejenom sami sebe, ale i ostatní, zlepší si koordinaci , improvizační dovednosti a prohloubí své vnímání a naslouchání hudbě.

Práce s rytmem těla. Ruce, nohy tělo a hlava spojené v jeden pohyb. Improvizace, choreografie, zpěv, ale hlavně úsměv. To je dílna s Carli, která účastníky rozpohybuje i rozjasní.

Jazyk: angličtina, čeština

Počet účastníků: 25

Datum: 7. dubna od 16:00 do 20:00

 

Herecký workshop s Robertem Gordonem

robertHerectví, krátká hra Harolda Pintera, anglický jazyk, to vše spojuje workshop s hercem, dramatikem a režisérem v jediné osobě.

Profesor Robert Gordon bude vést dvouhodinový workshop založený na textu H. Pintera  „Words and Silence“ s použitím krátkého mistrovského díla „Night“. Profesor Gordon bude demonstrovat britský přístup aktivace expresivního mluveného jazyka s využitím minimálního pohybu a gesta ke zvýšení výbušné síly slov.

Jazyk: plynulá angličtina

Počet účastníků: 18

Datum: 6. dubna od 20:00 do 22:00

 

Herecký workshop s Ruslanem Barabanovem

Trénink živruslaného herectví, vytvořený skvělým ruským pedagogem Nikolayem Demidovem - profesorem Stanislavského metody. Cvičení rozvíjí dovednosti bytí na jevišti, těsnou spolupráci mezi herci, spontánní vnímání partnera.

Jazyk: angličtina, ruština

Počet účastníků: 25

Datum: 6. dubna od 11:00 do 15:00


© 2010 SETKÁNÍ/ENCOUNTER