Offprogram

Offprogram

Pár slov úvodem…

Jako každý rok má offprogram za úkol vytvořit neformální prostředí pro setkávání studentů všech zúčastněných škol. Ke splnění tohoto cíle nám již tradičně poslouží Culture club Abajo, kde se budou odehrávat veškeré večery, které budou tematicky laděny, tzn. International and soundtrack night, R&B night, Oldies night a King´s of Pop night. Ve čtvrtek se všichni nepochybně sejdou na Rock and Pop Meetingpoint party v klubu Fléda, kde letos zahrají kapely Second-Hand Husband, Gentle irony trio a U2 desire a o všeobecnou zábavu se postará oblíbený Dj Shafff.

Dalším prostorem k setkávání je v tomto roce nově Sky Ice Bar, v němž jsou pro účastníky připraveny zvýhodněné ceny na vybraný sortiment (50% na kávu, vybrané nealkoholické nápoje a bagety, 30% na vybrané alkoholické nápoje a koktejly).

K offprogramu neodmyslitelně patří i zahajovací průvod, na kterém letos opět pracují studenti scénografie, konkrétně jsou to Juliána Kvíčalová, Jan Zapletal, Eliška Konečná a Markéta Šlejmarová. Jak všichni dobře ví, téma letošního festivalu je „potlesk“, od čehož se odvíjí i průvod, kterého se všichni mohou aktivně zúčastnit. V rámci festivalu připravujeme i offprogramová představení, která budou složena ze školních projektů JAMU.
Doufám, že se všichni setkáme při nejedné offprogramové akci, ať už u kávy, piva,
drinku či tanci. Bavte se!

Za tým offprogramu, vedoucí sekce

Vítězslav Charvát

off1

off2

off3


© 2010 SETKÁNÍ/ENCOUNTER