Festivalové podniky

Kabinet Múz / 115 CZK za oběd

Tato restaurace se nachází v blízkosti divadelní fakulty na adrese Sukova 49/4. V divadelním prostředí jedna z nejznámějších restaurací vůbec. Věděli jste, že zde působilo v letech 1991 - 2004 HaDivadlo?

Bavard Café / 10% sleva

Jestli hledáš příjemné místo, ve kterém si můžeš dát jednu z nejlepších snídaní v tvém životě, tvé hledání je u konce. Jdi do Bavard cafe a bar na ulici Poštovská 4 a vyzkoušej to! Nebudeš litovat.

Kofi Kofi / 10% sleva

Dopřejte si kvalitní kávu při cestě městem a zpříjemněte si tak svůj den. Káva Kofi-Kofi denně vysílá své Kofi-Trucky a profesionální baristy, aby pro vás připravovali tu nejlepší kávu.

Faency Fries / festivalový dip 

 Mladý street food koncept původem z Ostravy. Jejich povoláním je vyrábět skvělé hranolky a domácí dipy z čerstvých a lokálních surovin nejvyšší kvality!

Jedna Báseň / 20% sleva

 Máš chuť na dobrou kávu? Jdi do Jedné Básně! Chceš si dát s přáteli sklenici dobrého vína v příjemném prostředí? Jdi do Jedné Básně! Hladovíš uprostřed dne a nevíš kam na oběd? Však ty víš… Jdi do Jedné Básně! Tohle místo nabízí tohle všechno a ještě víc. Jdi na adresu Sukova 553/2 a přesvědč se sám!

Forky’s  /10% sleva

Forky’s je koncept moderního bistra-restaurace, kde se veškeré jídlo připravuje pouze z čistě rostlinných surovin. Nepoužíváme žádné ingredience živočišného původu. V našich prodejních regálech, které jsou součástí jídelny, najdete veganské speciality z celého světa, stejně jako výběrové produkty značky Forky’s.


TOPlist