Festivalová místa

INFOCENTRUM / Mozartova 1

Festivalové Infocentrum – Srdce festivalu – jak mu často říkáme, je v přízemí Divadelní fakulty. Najdete tam hodně věcí, potkáte tam hodně lidí. Ideální meeting point. Na Infocentru si můžete vyzvednout nebo koupit lístky, mrknout na merch, nebo jenom tak pochillovat a začíst se do festivalového „deníku“ – magazínu Meeting point. Infocentrum vás každopádně nemine, právě tam se totiž musíte akreditovat. Na festivalovém infocentru přijímáme pouze hotovost.

Otevřeno  1. - 6. 4. 2019

Pondělí  – Pátek 10.00 – 18.00

Sobota 10.00 – 16.00


CHILLOUT ROOM / Mozartova 1

Chceš si oddechnout od ruchu festivalu? Schrupnout si? Válet se? Natáhnout nohy? To všechno můžeš mít bez opuštění festivalových míst. Přímo na Divadelní fakultě, vedle Infocentra se schovává oáza pokoje pro všechny vyčerpané duše, které se potřebují vychillovat. Lehni si, přikryj se dekou, zavři oči, zaposlouchej se do upokojujících melodií a odpočiň si.

 

FESTIVALOVÁ KAVÁRNA by Punkt. / Mozartova 1

Letošní ročník festivalu si pro Vás přichystal překvapení. Tentokrát v podobě festivalové kavárny! Výběrovou kávu, snídani, pivko, tradiční ořechovku a mnoho dalšího nám bude servírovat tým z kavárny Punkt. 5 festivalových dní, v samém srdci festivalu, u vstupu na Divadelní fakultě.


DIVADLA:

Divadlo na Orlí / DnO

Studio Marta

Divadlo Husa na provázku  / DHNP

HaDivadlo  / HaDi


TOPlist