Kategorie: Aktuality

Kdo co dostal?

Přinášíme ti stručný seznam oceněných účastníků festivalu.Kdo co dostal?

Tereza Gsöllhoferová

Studentka Akademie múzických umění v Praze. Ocenění za vytvoření rámce dystopického znepokojujícího světa, plného groteskních příběhů, bizardních postav a vyrovné vize budoucnosti.


 

Michal Uziel

Studentka Yoram Loewenstein acting school. Ocenění jako uznání jejího citlivého, silného a hluboce emocionálního ztvárnění ženy, která bojuje nejen za sebe, ale i za hodnoty lidstva.



Nele Bühler a Luise Ehrenmerth

Studenti Academy of Performing Arts Baden-Wuerttemberg. Ocenění za podporu vytvoření světa silných asociací, dynamické estetiky a bizardních, ale přitom dobře vyhodnocených postav s jednoznačným stylem společného herectví a stylizace.


 

Megan Valentine

Studentka Royal Conservatoire of Scotland. Ocenění udělují Ieva Dzindza, Tata Tavdishvilli, Chengyu Tan a Jiřina Hofmanová jko uznání citlivého, jednoznačného a dobře promyšleného vytvoření vyváženého svěra, v němž jsme mohli sledovat výzvy, jaké to je ,,být a cítit se jinak". Ocenění The SWAG of SETKÁNÍ/ENCOUNTER.


 

Luntu Masiza

Student The South African School of Motion Picture Medium and Live Performance. Ocenění Ředitele festivalu za osobnostní herecký projev vypovídající v souhře s partnerem výrazný etický názor na totalitní tendence a rasismus v širším společenském kontextu.


Gratulujeme všem oceněným a těšíme se na Vás další rok na Mezinárodním festivalu divadelních škol SETKÁNÍ/ENCOUNTER 2019.

Marek H.

#ENC18

print Formát pro tisk