Párty

Party

 

17. 4. / 21.00 / Skleněná louka → Kounicova 23

randoMAZE

Etáže na Skleněné louce naplněné náhodným programem, který zařídil a zorganizoval  festivalový Off program. Nabízíme směsici akustické, ale i elektronické hudby a alternativního výtvarného umění z nejzazších koutů města Brna a ještě dál (Olomouc!). Přízemí: Live ART performance chaoscompany.cz, hudba z ulic. První patro: Bastl Instruments Sound Kitchen - Prozac (live electronic set). Druhé patro: Dřevěná Krysa - prodej dřevěných šperků, hudba z ulic. Třetí patro: hudební vystoupení kapely Fofrklacek, hudební vystoupení Diana Lazareva.

 

18. 4. / 21.00 / Kavárna Trojka → Dominikánská 9

FlashPOINT

Druhý festivalový večírek se ponese v rytmu techna! Za pultem to roztočí Džony a Identita Katarz (EAC). Chceš zažít pořádný jamácký rave? Tak doraž osmnáctého do Trojky a rozjeď to s námi!

 

19. 4. / 22.00 / ArtBar Druhý Pád → Štefánikova 1

Meeting Point Party

Uprostřed festivalového týdne nás už tradičně čeká Meeting Point Party, která se tentokrát uskuteční v umělecky laděném Artbaru. Těšit se můžete na kapely Franc Alpa, Golden Delicious a samozřejmě spoustu zajímavých setkání!

 

20. 4. / 21.00 / DF JAMU → Mozartova 1

SINfonietta / In Da Haus

SINfonietta návštěvníka nechá nasát atmosféru Divadelní fakulty po setmění. Užijte si návštěvu školy trošku z jiného pohledu. Hudba, divadlo, tanec a především prostor pro SETKÁNÍ. Janáček se na Vás těší!

 

21. 4. / 21.00 / Husa na provázku → Zelný trh 9

sci-FINALE

Poslední večer festivalu v tepu electra, které vás dostane do jiného vesmíru. V tomto vesmíru si užijete hodně zábavy. Jako první se vám představí kapela The Envlps, která vás dostane na správnou vlnu večera a poté vás dostane do kolen 1flfsoap s jejich dravým a energickým vystoupením. K zábavě po půlnoci pomůže Diskžokej!

Tým #ENC18