Party

LIVE SESSIONS

Jako první se v ENC:PARTY můžete těšit na audiovizuální záznamy koncertů mladých lokálních kapel žánrově rozdělených napříč momentální undergroundovou scénou. Záznamy vznikly za spolupráce produkčních a technických oborů naší fakulty a jsou čistě studentskou prací.

OBLIGATNE

Nové uskupení vytvořené kolem slovenské písničkářky Kristíny Mindové. Jazz-popová rytmika vytváří základnu pro hravé texty plné něžnosti a poetiky. Hudebně se Obligatne dá přirovnat například ke kapelám jako je Alfa Mist, nebo čeští Nerez, v textech však nechybí vypravěčství a osobní zkušenost, evokující interprety jako je Courtney Barnett a Father John Misty. Prvním vystoupením pro tuto kapelu je právě festival SETKÁNÍ/ENCOUNTER, tak si ho nenechte ujít.


Lowmoe

Audiovizuální projekt producenta Štěpána Kopečného a VJky Nely Bártové. Nekompromisní proud energie na hraně elektroniky a melodického techna s halucinogenními vizuály. Pulzující ozvěny syntezátorů nořící se z reverbálních hlubin, taneční beaty a gradační kompozice. Barevné i temné, abstraktní i mikronarativní. Smělé party rytmy pro introverty. Show s živými nástroji a projekcemi.


SINKS

Brněnská noiserocková trojice sinks je charakteristická syrově přímočarým hudebním projevem a nezapomenutelně energickým živým vystupováním.
Z tvorby této v roce 2019 vzniknuvší kapely je cítit inspirace počátky britské post-punkové vlny, stejně jako soudobými noiseovými a punkovými projekty. Svým aktivním koncertováním se Vendula Pukyšová, Peter Štímel a Antonín Mika pomalu, ale jistě vrývají do podvědomí příznivců nezávislé hudby.


Laokoon

Duo, které porušuje snad všechny známé škatulky elektronické hudby. Surreální lyrika a nekompromisní rytmika se neustále mění a vytváří psychedelickou atmosféru srovnatelnou snad jen s náboženským obřadem či rituálem. Jejich tvorbu nelze generalizovat jako rap, z jehož ranku je málokdy něco zaujme. Vytváří zcela novou hudební formu, která perfektně koresponduje s obsahem jejich absurdně surreálních textů. Energie, autotune a násilí ve slovech bez vulgarit!


DJ STREAM

Protože každý festivalový večer musí končit na party, rozhodli jsme se přenést klubový zážitek afterparty do vašich pokojů.Pět živých vstupů, pět djs a spousta kvalitní elektronické hudby zpříjemní program všem divákům, kteří jsou ochotni si udělat vlastní party doma. Hudební dramaturgie se drží, podobně jako u live sessions, lokálního zařazení a alternativnějších interpretů.

AFTERPARTY TIME: 21:00
DJS: HNAT, KRISTOV, PLAST, PROZAC