Ceremoniály

Ceremoniály zahájí a bohužel také ukončí sváteční festivalové momenty, které spolu zažijeme.

Zahajovacím ceremoniálem začíná nový velký příběh 31. ročníku festivalu SETKÁNÍ/ENCOUNTER, který nezastaví ani probíhající pandemie.
Oblečte si sváteční šaty, usedněte za obrazovku a zažijte pocit pospolitosti. Potřeste si rukou s děkanem Divadelní fakulty, přiťukněte si společně s řečníky, nechte si představit všechny zúčastněné školy. Zahajovací ceremoniál je skokem a rozhodnutím zažít jedinečný online festivalový ročník. Ať už jste na Filipínách, v Brně nebo v Itálii, pojďte připít festivalu a nechte se slavnostně vtáhnout do divadelních dnů!

Středobodem závěrečného ceremoniálu bude rozloučení s festivalovými zážitky, ale také předávání ocenění Marta.
Kdo ocenění dostane? To prozatím nevíme, ale napjatě s vámi budeme sledovat, jak to dopadne! Závěrečným ceremoniálem se sice budeme s festivalem loučit, ale v rámci něj vám stejně jako zúčastněným řečníkům položíme zásadní otázku: jste připraveni skočit, nebo ustrnout na místě? Necháte se nabít divadelní energií a touhou tvořit, nebo raději strávíte další pandemické dny v rezignaci? Jste připraveni přinést světu něco nového, připravit se ke skoku, pokrčit kolena a skočit?

Zahajovací ceremoniál

ZÁVĚREČNÝ CEREMONIÁL