Centrum festivalu

INFOCENTRUM / DF JAMU / Mozartova 1

NAJDETE ZDE HODNĚ VĚCÍ A POTKÁTE TAM HODNĚ LIDÍ.

Festivalové infocentrum, srdce festivalu, jak mu často říkáme, se nachází v přízemí Divadelní fakulty. 

Proč navštívit Infocentrum? Pro návštěvu Infocentra je několik důvodů: nákup lístků na jednotlivá představení, nákup festivalových reklamních předmětů, rezervace místa na workshopy, nalezení odpovědí na otázky ohledně festivalu, vyřízení akreditace, je tu k nahlédnutí časopis Meeting Point a k rozebraní festivalová brožura Bulletin a programové skládačka, ve které naleznete veškeré festivalové akce s místy a časy konání.

Během konání Open Air Stage 31. 3. zajišťuje Infocentrum i informační stánek na Moravském náměstí. K dispozici tu budou propagační předměty festivalu a Janáčkovy akademie múzických umění v Brně, personál, který vám mile rád poskytne informace o festivalu a studiu na JAMU. Samozřejmostí bude i ochutnávka cukrové vaty, jakožto předlohy pro letošní festivalový vizuál.

Při nákupu lístků a festivalových reklamních předmětů akceptujeme pouze hotovost. Pro platbu kartou využijte prosím stránky rezervačního systému GoOut.

Otevírací doba od pondělí 30. 3. do soboty 4. 4.

Pondělí 12:00 – 20:00

Úterý 10:00 – 18:00

Středa 10:00 – 18:00

Čtvrtek 10:00 – 18:00

Pátek 10:00 – 18:00

Sobota 10:00 – 16:00

Foto: Nikol Hlávková

CHILLOUT ROOM / Mozartova 1

Chceš si oddechnout od ruchu festivalu? Schrupnout si? Válet se? Natáhnout nohy? To všechno můžeš mít bez opuštění festivalových míst. Přímo na Divadelní fakultě, vedle Infocentra se schovává oáza pokoje pro všechny vyčerpané duše, které se potřebují vychillovat. Lehni si, přikryj se dekou, zavři oči, zaposlouchej se do upokojujících melodií a odpočiň si.

Mozartova 647/1