Aktuality rss

Mezinárodní festival divadelních škol SETKÁNÍ/ENCOUNTER 2017 - OCENĚNÍ

Seznam ocenění najdete po rozkliknutí!

Vydáno: 9. 4. 2017

DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ – ZMĚNA PROGRAMU

DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ – ZMĚNA PROGRAMU Omlouváme se, ale z důvodu problému, který nastal při vízovém řízení, se Ebrahim Shakeri - autor a zároveň jediný herec ve hře History of Circulation - letošního ročníku festivalu SETKÁNÍ/ENCOUNTER nezúčastní. Jeho představení proto tímto musíme zrušit a z Hlavního programu festivalu vyřadit. Pracujeme však na tom, aby svůj výkon a své poznatky mohl Ebrahim zprostředkovat alespoň jiným způsobem, například prostřednictvím on-line streamu jeho představení, nebo diskuze formou videokonference. O konečné podobě jeho výstupu v rámci festivalu vás budeme informovat na naší Facebookové stránce (https://www.facebook.com/setkani/), případně na festivalovém infocentru. Děkujeme za pochopení a přejeme vám příjemný festival Organizační tým

Vydáno: 29. 3. 2017

Setkání odborníků v rámci 27. ročníku Mezinárodního festivalu divadelních škol SETKÁNÍ/ENCOUNTER

Festival nabízí zúčastněným odborníkům příležitost setkat se a seznámit ve středu 29. 3. 2017 v Divadle na Orlí, ve zkušebně č. 6. Čas zahájení je ve 12:30. Setkání je určeno všem hostům festivalu, festivalové porotě, pedagogům účinkujících škol a zaměstnancům JAMU v Brně.

Vydáno: 26. 3. 2017

Tisková zpráva č.3

Tisková zpráva č.3Ještě několik dní a Brno zažije divadelní přehlídku s mezinárodní příchutí V úterý 28. března 2017 začíná Mezinárodní festival divadelních škol SETKÁNÍ/ENCOUNTER, který každoročně hostí studenty divadelních akademií z celého světa. Festival je platformou pro prezentaci tvorby mladých divadelníků, jejich vzájemnou inspiraci a pro jejich setkávání v nejširším slova smyslu. Své práce studenti představí na pěti brněnských divadelních scénách - Studio Marta, Divadlo na Orlí, Divadlo Husa na provázku, Divadlo U stolu a HaDivadlo.

Vydáno: 22. 3. 2017

Tisková konference

Tisková konferenceTisková konference Mezinárodního festivalu divadelních škol SETKÁNÍ/ENCOUNTER 2017 se uskuteční 21. března 2017 od 10 do 12 hodin v Divadelním studiu Marta. Mezi účinkujícími bude kromě ředitele festivalu prof. Petra Oslzlého, děkan Divadelní fakulty doc. Mgr. Petr Francán, koordinátorka festivalu Denisa Sedláčková a absolvent Divadelní fakulty a zároveň současný herec Josef Polášek.

Vydáno: 14. 3. 2017

Výstava fotek z minulých ročníků festivalu SETKÁNÍ/ENCOUNTER!

Výstava fotek z minulých ročníků festivalu SETKÁNÍ/ENCOUNTER!Srdečně Vás zveme na výstavu fotografií z uplynulých ročníků festivalu! Výstava se koná v brněnských kavárnách ERA, Café bar MORGAL, Café Podnebí, Jedna báseň a v Melounovém cukru od 16.2. do 1.4. 2017. Slavnostní vernisáž se uskuteční ve čtvrtek 16. února 2017 v 17:00 v prostorách Kavárny ERA, Zemědělská 30.

Vydáno: 13. 2. 2017

Tisková zpráva č.2

Tisková zpráva č.2Organizátoři 27. ročníku Mezinárodního festivalu divadelních škol SETKÁNÍ/ENCOUNTER, který se koná od 28. 3. do 1. 4. 2017, učinili pár důležitých rozhodnutí, které potěší veřejnost. Více informací najdete v položce "Pro média" a "Tiskové materiály".

Vydáno: 8. 2. 2017

Hledáme představení do Off-programu!

Pošlete přihlášku do 17.2.2017!

Vydáno: 25. 1. 2017

SETKÁNÍ/ENCOUNTER získal záštitu Mezinárodního visegrádského fondu.

SETKÁNÍ/ENCOUNTER získal záštitu Mezinárodního visegrádského fondu.27. ročník Mezinárodního festivalu divadelních škol SETKÁNÍ/ENCOUNTER získal záštitu Mezinárodního visegrádského fondu.

Vydáno: 25. 1. 2017

Vítáme nového člena organizačního týmu - Vojtěcha Čižmáře.

Vítáme nového člena organizačního týmu - Vojtěcha Čižmáře.Vítáme nového člena organizačního týmu - Vojtěcha Čižmáře. Novým členem organizačního týmu festivalu SETKÁNÍ/ENCOUNTER je Vojtěch Čižmář, student 1. ročníku oboru Audiovizuálního tvorba a divadla na Divadelní fakultě JAMU v Brně. Vojtěch je autorem veškerých grafických výstupů festivalu, jeho práce navazuje na tvorbu Denisy Ághové, autorky vítězného návrhu vizuální podoby festivalu. https://www.instagram.com/vojta_cizmar/

Vydáno: 22. 1. 2017

Ukončení spolupráce s Jáchymem Michalem

Organizační tým Mezinárodního festivalu divadelních škol SETKÁNÍ/ENCOUNTER už nadále nespolupracuje s autorem vizuálního stylu festivalu Jáchymem Michalem. Spolupráce byla ukončena na základě vzájemné domluvy.

Vydáno: 22. 1. 2017

TOPlist