Proč festival podpořit

Na počátku byl skromný festival tří československých uměleckých vysokých škol, který se časem rozrostl v prestižní mezinárodní festival divadelních škol. Jeho cílem se stalo vytváření prostoru pro vzájemné konfrontace uměleckých výsledků, postupů, metod a názorů na divadelní práci studentů a pedagogů z různých zemí světa.

Díky zdrojům z veřejných dotací a zároveň velké podpoře partnerů a přátel festivalu se podařilo úspěšně zrealizovat již čtyřiadvacet ročníků. Právě díky podpoře partnerů, soukromých dárců a přátel může festival probíhat v takové kvalitě a rozsahu jako je tomu již řadu let.

 

Proč s námi spolupracovat?

  • Zviditelníte Vaši firmu v brněnském prostředí.
  • Podpoříte divadelní prostředí a kulturní instituce v Brně.
  • Přispějete k rozvoji brněnských vysokoškolských studentů.
  • Pomůžete zvýšit komfort účastníků festivalu.
  • Máte možnost podpořit mladé umělce z celého světa v jejich kariérním růstu.
  • Můžete podpořit kulturní rozvoj zaměstnanců vaší firmy.
  • Staňte se členy mezinárodně uznávaného projektu.
  • Díky námi zvolenému tématu Vás festival vtáhne do hry!

Reference od našich partnerů

"25 let existence ENCOUNTERU je důvodem pro velkolepou oslavu. Vždyť v průběhu čtvrtstoletí z kulturní akce lokálního významu vytvořili studenti JAMU především svým nadšením a zápalem divadelní festival světového jména, jenž nám závidí celý svět.

Těší mě, že to byla společnost SAGITTA, která ENCOUNTERU pomáhala na svět v době, kdy to potřeboval nejvíce. Investice do vzdělání mladých lidí a podporu při organizování ENCOUNTERU, který proslavil nejen Brno, ale celou Českou republiku, považuje SAGITTA za nejspolehlivější investici také do naší vlastní budoucnosti. Kultura je to, co z nás činí bytosti pohodovější, kvalitnější, vzdělanější, s pozitivním pohledem na svět kolem nás.

Do dalších let existence přeji ENCOUNTERU a všem jeho milým organizátorkám a organizátorům hodně zdraví, vytrvalosti a sil, abychom se ještě dlouho setkávali na tomto festivalu příznivců divadelního umění z celého světa." 

Ing. Jaroslav Majerčík
jednatel společnosti
SAGITTA Brno

 

"Naše společnost Chocogastro, s.r.o., zabývající se primárně výrobou privátních čokolád, ale i dalších reklamních sladkostí, byla oslovena k podpoře SETKÁNÍ/ENCOUNTER poprvé v letošním ročníku. Musím uznat, že jsem byl velmi mile překvapen, jak studenti JAMU dokáží perfektně a profesionálně, s minimální podporou, vytvořit takový projekt, jakým je ENCOUNTER. Studenti mají svůj cíl a pčelivou a tvrdou cestou si za ním jdou. Jsme rádi, že jim alespoň trošku můžeme tuto cestu usnadnit a zpříjemnit."

Tomáš Hruška
regionální obchodní manažer
Chocogastro, s.r.o.

 

"Když jsem byl poprvé osloven, zda bych byl ochoten pomoci s propagací festivalu SETKÁNÍ/ENCOUNTER na velkoplošných reklamních LED obrazovkách, tak jsem o tomto festivalu nevěděl vůbec nic a první myšlenky byly - už zase někdo něco chce bez práce zadarmo. Nicméně nasazení a zapálení mladých lidí, kteří, ač studenti, tento festival organizují s nasazením, jaké nevidím ani u profesionálů, mě zaujalo a rozhodl jsem se, že to jeden rok s nimi zkusím. Dnesk jsem rád, že mě oslovili znovu a budu opět hrdým partnerem festivalu, kterému přeji stále stoupající popularitu. Samozřejmě hodně štěstí a profesních úspěchů přeji i samotným mladým organizátorům, bez kterých bychom se neměli na co těšit."

Petr Sedlecký
jednatel společnosti
AVLED, s.r.o.

TOPlist