Kategorie: Novinky

Ukončen příjem přihlášek!

Ukončen příjem přihlášek!Teď už jen vybrat...

24. ročník Mezinárodního festivalu divadelních škol SETKÁNÍ/ENCOUNTER 2014 se nezadržitelně blíží a jeho přípravy jsou v plném proudu. Dalším důležitým číslem v koloběhu příprav je  číslo 34. To označuje 34 zahraničních škol, které zaslaly přihlášku na letošní ročník festivalu SETKÁNÍ/ ENCOUNTER.

Přihlašování školních projektů na 24. Mezinárodní festival divadelních škol SETKÁNÍ/ENCOUNTER 2014 začalo v říjnu a bylo ukončeno 10. ledna 2014. Z celkového počtu obdržených přihlášek nám jich nejvíce dorazilo samozřejmě z Evropy (např. Itálie, Francie, Bulharsko, Kosovo), ale festival zaujal i školy z Filipín, Číny, Ruska nebo Íránu. Podařilo se nám tedy i letos navázat na úspěchy minulých ročníků festivalu a upoutat divadelní školy z celého světa.

 

V těchto dnech probíhá finální výběr škol, které festivalu se zúčastní. Umělecké vedení festivalu - režisér Michal Skočovský a dramaturgyně Dagmar Haladová – všechna představení zhlédne a navrhne některá z nich k přijetí do hlavního programu festivalu SETKÁNÍ/ ENCOUNTER. Na všechna představení se těšíme a věříme, že nás budou inspirovat!

 

I nadále sledujte, co je v přípravách na festival nového!


print Formát pro tisk