Kategorie: Novinky

Festival SETKÁNÍ/ENCOUNTER o prázdninách

Festival SETKÁNÍ/ENCOUNTER o prázdnináchOrganizační tým si nejen užívá prázdniny, ale připravuje i další ročník festivalu SETKÁNÍ/ENCOUNTER. Na novou vizuální podobu festivalu se můžete těšit už na podzim.

Brigády, dovolené u moře, výlety po vlasti nebo koncerty a festivaly. To je typický obraz letních prázdnin. Studenti a studentky, kteří se podílí na organizaci festivalu SETKÁNÍ/ENCOUNTER, jsou však zřejmě poznamenaní svým oborem. Nejen, že jako mnohý další vyráží za zábavou a kulturou, mnohdy se účastní různých událostí i z druhé strany, tedy jako pořadatelky nebo výpomoc. Dostaly se tak na Letní filmovou školu v Uherském Hradišti, pomáhaly s organizací Open Air Programu Hradec Králové nebo se staly součástí Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Oživují své nejbližší okolí malými lokálními akcemi a některé z nich sbírají zkušenosti na stážích v divadlech. Rozhodně se tedy přes léto nenudí a pořádně si ho užívají.

Už teď však pracují také na nadcházejícím, dvacátém pátém ročníku festivalu SETKÁNÍ/ENCOUNTER. Na podzim pak přípravy vypuknou na plno. Své místo v organizaci najdou noví studenti a studentky z nastupujícího prvního ročníku. Všichni se těší především na novou vizuální podobu festivalu a také spuštění nových webových stránek.

 

print Formát pro tisk