Kategorie: Novinky

Společenský večírek v Divadle na Orlí

Společenský večírek v Divadle na OrlíPřípravy 24. ročníku mezinárodního festivalu divadelních škol SETKÁNÍ/ENCOUNTER 2014 zahájil Společenský večírek

Ve středu 13. listopadu 2013 ve večerních hodinách proběhl první Společenský večírek u příležitosti příprav 24. ročníku Mezinárodního festivalu divadelních škol SETKÁNÍ/ENCOUNTER 2014. 

Večer zahájila studentská koordinátorka Veronika Bošelová, která představila nadcházející ročník. Svými proslovy hostům přiblížil festival také samotný ředitel festivalu prof. Petr Oslzlý a doc. MgA. Zbyněk Srba, Ph.D., děkan Divadelní fakulty JAMU. Dále byla připravena vystoupní studentů muzikálového herectví a pěvecké číslo Jana Vlčka, který je absolventem JAMU a členem souboru Městského divadla Brno. Potenciální sponzoři a podporovatelé festivalu se mohli zúčastnit prohlídky Divadla na Orlí / Hudebně dramatické laboratoře JAMU. 

Celý večer se nesl ve velmi příjemné přátelské atmosféře. Díky tomuto setkání jsme si uvědomili, že se další ročník festivalu blíží a doufáme, že se na něj všichni těšíte!

print Formát pro tisk