< návrat zpět

Encounter nights

   

KÝM být? Havajanem – přijďte a přeneste se na Havaj!

CO? Havajská noc

KDY? 8. 4. 2014

KDE? Klub Livingstone

První večer bude laděn v tropickém stylu. Čeká na vás soutěž v podlézání tyče, ale i taneční a hudební vystoupení. A hlavně můžete ochut­nat havajské drinky za speciální „party“ cenu.

    

PROČ být? Abychom byli na party! Meeting Point Party – přijďte si užít skvělý koncert a další aktivity a soutěže!

CO? Meeting Point Party

KDY? 9. 4. 2014

KDE? Klub Melodka

Meeting Point Party je tou největší festivalo­vou party. Můžete se těšit na bohatý program. Kromě koncertů a tanečních vystoupení se mů­žete těšit na speciální nabídku festivalových drinků. Zahraje DJ Schaff a vystoupí kapely The Prostitutes a Ghost of You!

Předprodej probíhá v Dalibaru (Mozartova 1, Brno), hospodě Tembo (Kounicova 20, Brno) a festivalovém Infocentru.

    

KDY být? Ve dvacátých letech – pojďte s námi zpět v čase do dvacátých let. Let’s swing!

CO? Swing!

KDY? 10. 4. 2014

KDE? Klub Livingstone

Tento večírek bude inspirován 20. léty 20. sto­letí – érou swingu – ale s příměsí modernějšího pojetí žánru, a to tzv. Electroswingu. Pro účast­níky je připraven soutěžní taneční maraton o hodnotné ceny. Nabídku nápojů budou tvořit zejména retro koktejly. Při vstupu bude čekat na všechny příchozí milé překvapení, že každý účastník je pro festival důležitý.

    

KDE být? Všude na světě – Česká noc – přijďte prozkoumat nejen českou kulturu, ale i další kultury z celého světa!

CO? Česká noc

KDY? 11. 4. 2014

KDE? Kavárna Trojka

Česká noc nebude jenom o Česku. Přijďte se podívat na kulturu všech účinkujících souborů – především na jejich lidové tance. Seznámíte se s českou kulturou o něco více. Poznejte čes­kou kulturu. Těšit se můžete nejen na českou hudbu, drinky, ale i na typické české (ne)hos­podské hry.

    

PROČ být? Abychom se rozloučili v Texasu – Texaská noc – přijďte na poslední festivalovou party a rozlučte se v texaském stylu!

CO? Texaská noc

KDY? 12. 4. 2014

KDE? Klub Livingstone

Poslední večer festivalu. Večírek volně nava­zuje na závěrečný ceremoniál festivalu. Můžete se těšit na line dance a soutěž v házení lasem. Kdo přijde v tematickém kostýmu, má nárok na speciální drinky.