Kategorie: Novinky

Soutěž - be the Winner!

Soutěž - be the Winner!

Pravidla soutěže 

KDE?! KÝM?! KDY?! PROČ?!

KDE?

…být 8.-12.4.2014"

No přece v Brně, druhém největším městě České republiky, na festivalu SETKÁNÍ/ENCOUNTER!!

24. Mezinárodní festival divadelních škol SETKÁNÍ/ENCOUNTER 2014, který proběhne 8. - 12. 4. 2014, pořádá soutěž o ubytování a lístky na festivalová představení na celou dobu svého konání.

Hlavním posláním festivalu je především vytváření prostoru pro setkávání studentů a pedagogů divadelních škol a akademií z celého světa, aby si v něm účastníci festivalu navzájem předali zkušenosti a postřehy ze své tvůrčí práce a rozšířili sítě profesních kontaktů. Festival má nesoutěžní charakter, ale každoročně zpravidla pětičlenná porota uděluje Cenu Marta za nejvýraznější umělecký počin v oblasti režie, hereckých výkonů či scénografie.

Každoročně se na představení předvede zpravidla 8 -15 souborů ze škol z celého světa. Na festivale je však k vidění mnohem více - lze navštívit offprogramová představení, připravená studenty pořádající školy Janáčkovy akademie múzických umění v Brně a festivalový doprovodný program, který zahrnuje workshopy, ranní diskuze, večírky či pouliční performance pro zpestření života v Brně.

 

KÝM? 

…být do té doby než začně festival

Staňte se soutěžícím, který ztvární letošní festivalové téma KÝM, KDE, KDY, PROČ...BÝT?!, které má znázorňovat dialog mezi divadlem a jeho diváky. K vytvoření tohoto díla můžete použít jakýchkoli grafických editorů. Zakázáno je však porušovat autorskoprávní zákony použitím cizího díla či neoprávněným nabytím grafických programů aj.

Pokud je Vám 18-100 let, vyfoťte či nakreslete svoji vizi festivalového tématu a odešlete ji v období 1. 12. 2013 - 31. 1. 2014 ve tvaru Jmeno_Prijmeni_název.jpg o velikosti 50 – 100 Kb na emailovou adresu competition@encounter.cz. Předmět tohoto emailu musí obsahovat vaše jméno a název vašeho přiloženého výtvoru (Jmeno_Prijmeni_název) a tělo emailu vaše osobní a kontaktní informace (jméno, národnost, země původu, datum narození a kontaktní telefonní číslo). Svým zasláním souhlasíte s uveřejněním vašeho výtvoru, jména a země původu k umožnění hodnocení na festivalových stránkách (www.encounter.cz) a dalšímu využití v rámci festivalu. Kontaktní telefonní číslo slouží pouze ke kontaktování vítězů a nebude zveřejňováno ani jinak zneužito.

 

KDY? 

…být na pozoru

Získat nejvíce hlasů pro svůj obrázek/fotografii můžeš na těchto stránkách (www.encounter.cz) od 1. 2.2014 (00:00) do 28. 2. 2014 (24:00). Obrázky budou společně se svým názvem vystaveny pod hodnotící anketou, ve které budou identifikovány dle čísla a již zmíněného názvu. Každý hlasující bude moct hlasovat právě jedenkrát za den.

 

PROČ? 

…být součástí soutěže

Protože výherce získá jako cenu ubytování pro dvě osoby v luxusním hotelu Voroněž II po celou dobu festivalu. A to není vše, výherce dále získá zdarma vstupenky pro dvě osoby na veškeré akce v rámci festivalu SETKÁNÍ/ENCOUNTER (hlavní program, meeting point party, …).

Pro více informací kontaktujte Kateřinu Puczokovou na adrese competition@encounter.cz.

Ke stažení

Pravidla soutěže

 

print Formát pro tisk