Kategorie: Novinky

Den před festivalem

Den před festivalem15. dubna 2013 | Den před začátkem festivalu otevíráme Infocentrum – srdce festivalu!

Infocentrum se tradičně nachází v budově Divadelní fakulty JAMU (Mozartova 1, Brno) a dnešním dnem počínaje je otevřeno do 20. dubna, každý den v čase 9.00–21.00. V Infocentru jsou k zakoupení vstupenky na veškerý festivalový program. Připomínáme, že vstup na offprogramová představení je zdarma, je však nutné si právě v Infocentru vyzvednout z kapacitních důvodů dané vstupenky. Více ke vstupům zde.

Chcete-li využít všech festivalových výhod, pořiďte si offprogramovou pásku za 50 Kč! Páska jednak opravňuje ke vstupu na Encounter Nights (kromě Meeting Point Party), dále poskytuje zlevněné festivalové menu v Restauraci LEPORELO+ za 69 Kč, slevu 10 % na celou nabídku v kavárně Divadla na Orlí, 15 % na konzumaci a celý sortiment v čajovně a obchodu Cesta čaje, welcome drink zdarma v Baru, který neexistuje a speciální ceny v Café Alfa – espresso za 25 Kč, kapučíno za 30 Kč, latté za 35 Kč a čaj za 25 Kč.

V Infocentru na vás také čeká obchůdek s festivalovými předměty. Trička, tašky, placky, šperky Minimon... Letos mimo jiné prodáváme i svébytné žvýkačky pro dobrou věc – Charity Gums!

Nezapomeňte sledovat aktuální festivalové dění na naší facebookové stránce!

Těšíme se na viděnou a přejeme inspirativní divadelní zážitky!

print Formát pro tisk

TOPlist