Kategorie: Novinky

Představujeme festival v Galerii Vaňkovka

Představujeme festival v Galerii Vaňkovka1. února 2013 | Přestože letošní ročník SETKÁNÍ/ENCOUNTER proběhne až v dubnu, ve Vaňkovce můžou návštěvníci ochutnat kousek jeho atmosféry a s festivalem se seznámit prostřednictvím výstavy a doprovodného programu už od 1. do 10. února.

Hlavní části doprovodného programu se odehrají v pátek 1. února a ve čtvrtek 7. února, vždy od 16.00 hod. Můžete se těšit na hudebně-divadelní vystoupení studentů JAMU a Jiřího Macha, člena muzikálového souboru Městského divadla Brno. Po celou dobu deseti dnů trvání výstavy pak budete moci obdivovat živé sochy. Vystoupí také „experti na čistou improvizaci" Kamarádi nacvičených scének  a aby toho nebylo málo, studenti JAMU se svými přáteli si na pondělí 4. února od 16.00 hod. pro návštěvníky Galerie Vaňkovka připravili překvapení (a věřte, že ne ledajaké)!

Za podporu a vstřícnost při realizaci výstavy a doprovodného programu děkujeme provozovateli nákupního centra – společnosti ECE Projektmanagement Praha s.r.o. – a paní Ing. Mgr. Alexandře Murdzové!

Fotografie

print Formát pro tisk

TOPlist